RØYKESLUTTKURS
Ingen mennesker legger ut på livets vei med et mål om å skade seg selv med inhalering av giftstoffer. Av og til trenger vi hjelp til å kvitte oss med uvaner og komme inn på et bedre spor i livet, og derfor har vi laget dette kurset slik at nettopp du kan få tilbake den sunne, røykfrie kroppen du en gang hadde.
Kurset består av tre DVDer. Hele kurset koster totalt kr. 598,- + frakt.

Stump røyken for alltid!
Du husker kanskje at TV2-programleder Signe Tynning deltok på vårt forrige kurs, «Stump Røyken!»? I dag, fire år senere, er Signe fortsatt røykfri, og har ingen planer om å gå tilbake til sitt liv som røyker. Vi har fått tilbakemeldinger fra mange tusen mennesker som sluttet å røyke etter å ha fulgt det forrige kurset vårt, og nå har vi videreutviklet kurset slik at det skal bli enda enklere for deg å slutte å røyke. Det nye kurset skal fungere optimalt for både de som er motivert til å slutte, men også for de som har lyst å slutte, men som egentlig ikke er klare enda.

Del 1: Motivasjon I den første delen av kurset lærer du deg hvordan du skal klare å endre holdninger og adferd for å nå målet ditt som røykfri. Her skal du sette deg en dato der du skal slutte å røyke, og begynne å glede deg til å bli kvitt din usunne følgesvenn som har hatt kontrollen over deg siden den dagen du begynte å ha med deg sigaretter overalt hvor du går.

Del 2: Røykeslutt I den andre delen av kurset skal du slutte å røyke for godt. Her skal du kaste pakken som din gamle følgesvenn lå i, og glede deg over at du slipper å bli kontrollert av sigaretter. Du vil igjen kunne være en aktiv deltaker i ditt eget liv der det er du, og ikke sigarettene, som har kontrollen. I stedet for å hele tiden måtte ha de fem minuttene utenfor, vil du nå kunne leve på innsiden, og som en følge vil livet ditt få et nytt og vakrere innhold. Nå vil du være i stand til å fokusere på deg selv og å gjøre deg selv godt, noe som igjen vil redusere stress i hverdagen.

Del 3: Endelig røykfri I den siste delen av kurset ligger fokuset på veien videre i ditt liv som røykfri. Her lærer du deg hvordan du skal klare å beholde din nye, sunne livsstil uten å falle tilbake på din gamle følgesvenn. I tillegg inkluderer denne delen litt om kosthold, ettersom mange er redde for å legge på seg når de slutter å røyke. Her lærer du hvordan du unngår å erstatte røyken med mat. I stedet viser vi deg hvordan du kan velge sunnere alternativer som det å bevege seg og spise næringsrikt og sunt i stedet.

Følg oss på reisen mot en røykfri tilværelse og nyt resten av livet i en sunnere, friskere og gladere kropp!
Reklame
Reklame
Reklame

Nyhetsbrev

Meld deg på eller av nyhetsbrevet her

Ditt navn:
Din e-post:
Meld meg av

Nyheter

Ingen aktiviteter


Vis alle aktiviteter
Tror du på hypnose?

Ja
Nei
Har ikke prøvd