Torgrim Holte
Torgrim Holte er 42 år gammel, og kommer opprinnelig fra Volda, men er nå Bosatt i Haugesund.
Torgrim ble tidlig interessert i det magiske, og kom i 13-14 års alderen over en bok som hans far hadde kjøpt når han var ung, denne Boken heter hypnose for magikere, og Torgrim slukte innholdet i boken og lot seg fascinere og ble nyfiken på om dette med hypnose var virkelig eller bare bløff. Han begynte derfor tidlig å eksperimentere med sine venner for å se om det som sto i boken virket, og ble selv meget overrasket over at det fungerte. Torgrim skjønte likevel at det ikke var nok å kunne hypnose teknikkene, og satte derfor i gang med å studere hvordan kroppen generelt og hjernen spesielt reagerer på hypnotiske induksjoner. Han la spesielt vekt på den psykologiske delen for å kunne forstå og ikke minst håndtere bruken av hypnose på mennesker.
 
Torgrim startet med hypnose show parallelt med at han jobbet som journalist. Samtidig startet han å kurse seg innen psykologi, og har fortsatt å studere menneskelig atferd, de mentale prosesser som skjer når mennesker samhandler, og hva som skjer i hjernen når vi sanser, tenker, føler og handler.  Denne kombinasjonen av teori, forskning og utprøving har gitt Torgrim en posisjon som en av verdens ledende hypnotisører. Merittlisten over tv produksjoner og liveshow verden over har gitt ham en posisjon som den mest brukte norske artist på utenlandske tv stasjoner gjennom historien.
 
 
 
Noen av produksjonene han har vært programleder og hypnotisør for har hatt så mye som over 100 millioner seere pr program. Han innehar fortsatt seerrekorden i Tyrkia med over 17 millioner seere(ALL TIME HIGH) på ett av sine programmer i serien ”Get hypnotized” for kanalen ”show tv” (samme serien ble også solgt og vist på kypriotisk tv)
 
 Han ble Nominert til Rose,d,or (gullrosen) i Montreux allerede i 2000 for sitt første program ”HYPNOSHOW med Torgrim Holte”
 
Deretter  produserte og ledet han 9  sveitsiske hypnoseprogrammer med tittelen ”L,hypnose” som gikk i primetime hver lørdag.
 
Etter suksessen i Sveits ble han  hentet hjem til Norge og Tv2, hvor han først lagde serien ”HJELP JEG ER HYPNOTISERT”, og året etterpå lagde serien ” OVER GRENSEN” (begge disse seriene hadde en markedsandel på over 70 % i aldersgruppen 14- 40 år)
 
Etter to sesonger i Norge ble Torgrim tilbudt å lede tv-serien ” Fantasia” for kanalen MBC1 i  Midt – Østen, hvor han jobbet i 2 år for kanalen som er eid av den saudiarabiske Kongefamilien. Denne serien ble distribuert og sendt i hele Midtøsten over 2 sesonger, noe som endte opp i over 100 millioner seere på det meste
 
Parallelt med dette reiste Torgrim rundt i verden med sine liveshow, hvor han bla underholdt for :
Compaq Inc., World Management Conference, Hotel Sheraton, N.Y. og Barcelona. Han var hoved-artist med sitt live show på Montreux Film Festival. Torgrim har også hatt “morale boosting shows” for tusenvis av militære styrker I krig. Vi kan nevne US Army, Bosnia Herzegovina. UN security forces, Bosnia. Og for Norwegian armed forces har han hatt rundt 300 shows. For sine show blant militære styrker i krig  fikk han i 1997 Certificate of Merit, 201st Support Battalion, US Army.
 
Torgrim er nå tilbake I Norge, og er ute på DVD markedet med både slanke og røykeslutt DVD. Han har ca 100 private show for næringslivet i Norge i år, og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra deltagere og publikum. Nå planlegger Torgrim å reise på turne i Norge, slik at også du kan oppleve et hypnoseshow med Torgrim Holte. Dette er noe av det mest spektakulære du kan oppleve live, der du eller dine venner blir kveldens store stjerner under hypnosen.


Reklame
Reklame
Reklame

Nyhetsbrev

Meld deg på eller av nyhetsbrevet her

Ditt navn:
Din e-post:
Meld meg av

Nyheter

Ingen aktiviteter


Vis alle aktiviteter
Tror du på hypnose?

Ja
Nei
Har ikke prøvd