Hypnoseshow med Torgrim
Skal du lage en helaften for dine kunder eller ansatte? Et hypnoseshow med Torgrim Holte er noe av det mest spektakulære du kan ha på ditt firma arrangement, der dine egne ansatte blir kveldens store artister/underholdere under hypnose.


Torgrim Holte har jobbet med Robbie Williams og hypnotisert kongefamilien i Saudi arabia. I Sveits ble han promotert sammen med Georg Clooney, J.Lo og Brad Pitt. Han ble nominert til gullrosen i Montreux og har hatt live show på Broadway i New York. Nå er han endelig tilbake i Norge og DU har muligheten til å Booke ham til ditt firma-event eller oppleve hypnotisørens magi, live på en scene i din hjemby.
 

 

Torgrim er nå tilbake I Norge, og er ute på DVD markedet med både slanke og røykeslutt DVD. Han har ca 100 private show for næringslivet i Norge i år, og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra deltagere og publikum. Nå planlegger Torgrim å reise på turne i Norge, slik at også du kan oppleve et hypnoseshow med Torgrim Holte. Dette er noe av det mest spektakulære du kan oppleve live, der du eller dine venner blir kveldens store stjerner under hypnose.
Reklame
Reklame
Reklame

Nyhetsbrev

Meld deg på eller av nyhetsbrevet her

Ditt navn:
Din e-post:
Meld meg av

Nyheter

Ingen aktiviteter


Vis alle aktiviteter
Tror du på hypnose?

Ja
Nei
Har ikke prøvd