RØYKESLUTT, EN INVESTERING I HELSE OG YTELSE
KOSTNADSKALULATOR FOR RØYKING PÅ ARBEIDSPLASSEN Hva koster røyking en bedrift på 45 ansatte? Gjennomsnittstall under hentet fra Helse- og sosialdepartmentet, Statistisk Sentral Byrå  og internasjonal tobakkstatistikk
Bedriften viser omsorg for sine ansatte ved å ha røykeslutt tiltak
For hver røyker som slutter, oppnår bedriften vesentlige kostnadsbesparelser. I tillegg til kostnadene, øker trivsel og helse. Bedriften viser omsorg for hele medarbeideren, noe ledende bedrifter i dag har innsett viktigheten av. Røykeslutt tiltak reduserer småkonflikter mellom grupper av ansatte som oppstår fordi røykere tar seg flere pauser, avbrudd og har høyere fravær enn ikke-røykere.
Ta ett tak for dine ansattes helse og din bedrifts Økonomiske gevinst
Torgrim Holte`s røykeslutt DVD er for alle som; ønsker et rent naturlig røykeslutt ikke trenger å måtte være veldig motivert i forkant vil stumpe røyken uten gimmicks, rare urter eller tunge samtaler og sorg vil unngå sterke medikamenter som forårsaker bivirkninger vil unngå å måtte leve livet i forsakelse og gå rundt å grue seg til ferier og sosiale anledninger. - et behagelig, varig og enkelt røykeslutt, også for storrøykere som har røyket i mange tiår.
Ta ansvar for dine medarbeidere, og gi dem en verdifull gave
For bestilling, ta kontakt med oss på imperator.ltd@gmail.com eller på Tlf:+47 41 21 51 98
Reklame

Nyhetsbrev

Meld deg på eller av nyhetsbrevet her

Ditt navn:
Din e-post:
Meld meg av

Nyheter

Ingen aktiviteter


Vis alle aktiviteter
Tror du på hypnose?

Ja
Nei
Har ikke prøvd